Veckomeny v18
Lunchservering måndag-fredag kl 11.30-14.00 (lördag, söndag 11.30-16.00)
Dagens rätt inkl bröd, sallad, vatten/lingondricka och kaffe
Måndag
(glutenfri)
(laktosfri)
Viltgryta i cognacsveloute
med syrad lingongrädde, potatispuré och rostade rotfrukter
140 kr
(glutenfri)
(laktosfri)
Gryta på svamp och kålrot
med syrad lingongrädde, potatispuré och rostade rotfrukter
140 kr
Tisdag
(glutenfri)
Kummel
med rödbetor, chevrékräm, brynt smör, kokt kulpotatis och örtsallad
140 kr
(veg)
(glutenfri)
Bakad romanesco och pumpakärnor
med rödbetor, chevrékräm, brynt smör, kokt kulpotatis och örtsallad
140 kr
Onsdag
(laktosfri)
Baconspäckad färsbiff
med rostad potatis, ljummen aijvar, limeyoghurt och basilikastekta haricotsverts
170 kr
(veg)
(laktosfri)
Rostad majsbiff
med rostad potatis, ljummen aijvar, limeyoghurt och basilikastekta haricotsverts
170 kr
Torsdag
(laktosfri)
Gremulatastekt kycklingbröst
med picklad silverlök, chipotlekräm, matvete, tomat och mozzarellasallad
140 kr
(veg)
(laktosfri)
Sotad gemsallad och mandel
med picklad silverlök, chipotlekräm, matvete, tomat och mozzarellasallad
140 kr
Fredag
(glutenfri)
(laktosfri)
Slottsstek på fransyska
med brysselkål, gelé, potatis, gräddsås och pressgurka
140 kr
(veg)
(glutenfri)
(laktosfri)
Helbakad rotselleri och rostade sojabönor
med brysselkål, gelé, potatis, gräddsås och pressgurka
140 kr
lördag/söndag
Kalkonbröst
med stekt kulpotatis, svartvinbärssås, champinjoner och savoykål
170 kr
*
Alltid på Slottet
Caesarsallad
Serveras med kyckling, bacon, krutonger och Grana padano
160 kr
Räkmacka
Serveras med hembakat surdegsbröd, räkor, majonnäs, ägg, citron och dill
185 kr